Peutergroep Veenendaal

Dreamzzz Montessori kinderopvang heeft haar deuren geopend in Veenendaal. Het is onze eerste Peutergroep die volledig werkt vanuit de Montessori visie. Wij zijn gevestigd aan de Duivenwal-West 300 te Veenendaal. Onze Peutergroep ligt in de Montessori School Aan de basis.

Binnen de visie van Dr. Maria Montessori zet Dreamzzz Kinderopvang samen met de school en u als ouder(s)/verzorger(s) de doorlopende leer en ontwikkelingslijn neer voor kinderen van 3 maanden tot 13 jaar. Wij streven naar een gezamenlijk pedagogisch beleid, waarin wij op allerlei vlakken samenwerken.

Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Binnen de school hebben wij onze eigen groepsruimten. De Peutergroep biedt ruimte aan maximaal 14 kinderen per dag in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin peuters binnen de voorbereide omgeving van Maria Montessori de ruimte krijgen om spelenderwijs en in hun eigen tempo te ontwikkelen. De leeftijdsfase waarin peuters zitten is een essentiële fase voor de ontwikkeling. Dit vraagt om hooggekwalificeerd personeel, die inzicht hebben in de ontwikkeling van het kind, die kunnen observeren en kennis hebben over de Montessori methode. Binnen deze groep krijgt het kind de mogelijkheden om zichzelf te gaan bouwen en de verworven functies te vervolmaken. Als een kind daar aan toe is, mag het af en toe een kijkje gaan nemen in de onderbouw van de school. Er gaat dan een begeleid(st)er mee. Op deze manier raken de kinderen vertrouwd met hun steeds groter wordende omgeving en zijn zij voorbereid op de basisschool.

Doordat we ons midden in een woonwijk bevinden zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de buurtbewoners en lokale ondernemers in Veenendaal. Uitstapjes naar de supermarkt, maar ook naar Spelotheek, de Bibliotheek, of een wandelingetje in de buurt maakt dat kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

De Peutergroep is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden tot halve dagen. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Duivenwal-West 300
  • 3905 AV Veenendaal