Peutergroep Sancta Maria

Binnen onze dagopvang is er de mogelijkheid Peuterspelen af te nemen voor kinderen vanaf 2 jaar. Per 1 mei 2018 bieden wij kinderopvang aan voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar aan de Bathmenseweg te Lettele. Wij bieden dagelijks, 40 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving voor peuters aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte peutergroep hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving. De kinderen die vanaf 2 jaar bij ons op het peuterspelen komen worden voorbereid op de volgende stap: de basisschool. Doordat de peuters vanaf jonge leeftijd al bij ons op school komen, verloopt de overgang naar groep één voor een kind heel geleidelijk. Onze begeleidsters bieden de kinderen uitdaging en stimuleren de ontwikkeling. Door structuur aan te bieden en bijvoorbeeld mee te doen aan groepsactiviteiten en af en toe al eens te gaan kijken in de klas, worden zij langzaamaan voorbereid op de basisschool.

Op deze manier ontstaat er een fijne huiselijke groep. De groep, de slaapkamers en het grote speelplein biedt de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat we ons centraal in Lettele bevinden zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de buurtbewoners en lokale ondernemers in Lettele. Uitstapjes naar de supermarkt, maar ook naar moestuin, de dieren en de Spil, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Onze peutergroep is open van 8.30 uur tot 12.00/14.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder onze peutergroep komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Bij Dreamzzz Kinderopvang heeft u bij afname van het peuterspelen recht op Kinderopvangtoeslag of kunt een gemeente plek aanvragen indien u dit wenst. U krijgt dan een gedeelte van de opvang vergoed.

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag 7.00-18.00 uur

Adresgegevens

  • Bathmenseweg 39
  • 7434 PX Lettele