Peutergroep Noorderwal

Binnen onze dagopvang is er de mogelijkheid Peuterspelen af te nemen voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit gebeurt nu samen met de kinderen die ons kinderdagverblijf bezoeken aan de Noorderwal in Lochem. Wij bieden dagelijks, 40 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving voor peuters aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte peuter ruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving. De kinderen die vanaf 2 jaar bij ons op het peuterspelen komen worden voorbereid op de volgende stap: de basisschool. Onze begeleidsters bieden de kinderen uitdaging en stimuleren de ontwikkeling. Door structuur aan te bieden gedurende de dag en bijvoorbeeld mee te doen aan groepsactiviteiten, worden zij langzaam aan voorbereid op de basisschool.

We willen graag dat dit op een natuurlijk manier verloopt. Op deze manier ontstaat er een fijne huiselijke groep. De groep, de ruime slaapvertrekken en een grote veilige tuin bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat we midden in het centrum van Lochem zitten zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de lokale ondernemers in Lochem. Uitstapjes naar de bloemist, de supermarkt, maar ook naar de wasserette, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Onze peutergroep is open van 8.30 uur tot 12.00 uur.  Het is ook mogelijk de middag af te nemen van 12.00 uur tot 15.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder onze peutergroep komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Bij Dreamzzz Kinderopvang heeft u bij afname van het peuterspelen recht op Kinderopvangtoeslag of kunt een gemeente plek aanvragen indien u dit wenst. U krijgt dan een gedeelte van de opvang vergoed.

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Noorderwal 39
  • 7241 BL Lochem