Kinderdagverblijf Sancta Maria

Dreamzzz kinderopvang Sancta Maria is ons kinderdagverblijf aan de Bathmenseweg in Lettele.  Wij hebben ervaren dat er behoefte is aan een kinderopvanglocatie in Lettele. Waardoor wij besloten hebben per 1 mei 2018 een kinderdagverblijf te creëren. Wij willen dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aanbieden. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in de Rooms Katholieke Basisschool Sancta Maria. Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte babyruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Op deze manier ontstaat er een fijne huiselijke groep. De groep, de slaapkamer en het grote speelplein biedt de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat we ons centraal in Lettele bevinden zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de buurtbewoners en lokale ondernemers in Lettele. Uitstapjes naar de supermarkt, maar ook naar moestuin, de dieren en de Spil, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.00 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag 7.00-18.00 uur

Adresgegevens

  • Bathmenseweg 39
  • 7434 PX Lettele