Kinderdagverblijf Oudpark (Ede)

Dreamzzz Montessori kinderopvang opent haar deuren in Ede locatie Oudpark. Wij werken op verschillende kinderdagverblijven zowel in Ede, Veenendaal als Arnhem vanuit de Montessori visie. Wij zijn gevestigd aan de Professor Oudpark 4 te Ede. Ons kinderdagverblijf ligt in de Edese Montessori School.
Binnen de visie van Dr. Maria Montessori zet Dreamzzz Kinderopvang samen met de school en u als ouder(s)/verzorger(s) de doorlopende leer en ontwikkelingslijn neer voor kinderen van 3 maanden tot 13 jaar. Wij streven naar een gezamenlijk pedagogisch beleid, waarin wij op allerlei vlakken samenwerken.

Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Binnen de school hebben wij onze eigen groepsruimten. Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin de baby’s, dreumesen en peuters de ruimte en de vrijheid hebben om naar hartenlust te ontdekken en te ontwikkelen. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Op deze manier ontstaat er een fijne, liefdevolle en huiselijke omgeving. De doordachte voorbereide Montessori omgeving, de twee slaapkamers en de aangrenzende buitenruimte bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. De kinderen worden uitgenodigd om zelfstandig de ruimte te verkennen, mee te helpen en positieve ervaringen op te doen.

Doordat we ons midden in een woonwijk bevinden zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de buurtbewoners en lokale ondernemers in Ede. Uitstapjes naar de supermarkt, de Bibliotheek, of een wandelingetje in de buurt maakt dat kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang