Kinderdagverblijf Noorderwal

Dreamzzz Kinderopvang Noorderwal is ons kinderdagverblijf aan de Noorderwal in Lochem. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte babyruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Op deze manier ontstaat er een fijne huiselijke groep. De groep, de ruime slaapvertrekken en een grote veilige tuin bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat we midden in het centrum van Lochem zitten zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de lokale ondernemers in Lochem. Uitstapjes naar de bloemist, de supermarkt, maar ook naar de wasserette, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Noorderwal 39
  • 7241 BL Lochem