Kinderdagverblijf De Klimboom

Dreamzzz Kinderopvang De Klimboom is ons kinderdagverblijf aan Het Wiemelink te Vorden. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte babyruimte en BSO ruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Door dat jong en oud samen op de groep zijn vanaf dat de scholen uit zijn ontstaat er een fijne huiselijke situatie. De groep, de slaapkamers en een grote veilige tuin en open speelplaats bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat de begeleidster van deze groep zelf uit Vorden komt, wij in de buurt van de scholen zitten en langs een van de uitvalswegen zitten zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de mensen in Vorden. Uitstapjes naar de winkel, het bos, de speeltuin en contacten met verschillende ondernemers, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Het Wiemelink 40
  • 7251 CZ Vorden