Kinderdagverblijf De Keitjes

Dreamzzz Kinderopvang De Keitjes is ons kinderdagverblijf aan de Zonnekamp in Geesteren. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte babyruimte en BSO ruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Door dat jong en oud samen op de groep zijn vanaf 15.15 uur ontstaat er een fijne huiselijke situatie. De groep, de slaapkamers en een grote veilige tuin en open speelplaats bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. Doordat we naast de school zitten en centraal in Geesteren zijn we goed bereikbaar en hebben we een leuk contact met de lokale ondernemers in Geesteren. Uitstapjes naar de Moestuin, de kringloopwinkel en contacten met verschillende ondernemers, maakt dat de kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Zonnekamp 11
  • 7274 AX Geesteren