Kinderdagverblijf Arnhem

Dreamzzz Montessori kinderopvang opent haar deuren op 1 oktober 2020 in Arnhem. Het is ons eerste kinderdagverblijf die volledig werkt vanuit de Montessori visie, zonder aangesloten te zijn bij een school. Wij zijn gevestigd aan de Van Lawick van Pabstraat 69 te Arnhem.

Binnen de visie van Dr. Maria Montessori zet Dreamzzz Kinderopvang samen met u als ouder(s)/verzorger(s) een omgeving neer voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Waarin wij streven een verlengstuk te zijn van uw opvoeding thuis en waarin wij op allerlei vlakken kunnen samenwerken.

Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Wij maken gebruik van één verticale groep. Waarin we een aparte babyruimte hebben gecreëerd. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters (het aantal is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is) op de groep. Zij zorgen voor continuïteit, regelmaat en structuur en een voorbereide omgeving.

Op deze manier ontstaat er een fijne, liefdevolle en huiselijke omgeving. De doordachte voorbereide Montessori omgeving, de slaapkamer, de buitenbedjes en de aangrenzende natuurlijke buitenruimte bieden de mogelijkheden om naar hartenlust te spelen, ontdekken, te werken en te groeien. De kinderen worden uitgenodigd om zelfstandig de ruimte te verkennen, mee te helpen en positieve ervaringen op te doen.

Uitstapjes naar de supermarkt, de bakker, het postkantoor of een wandelingetje in de buurt en natuurlijk onze samenwerking met Bar! waarbij we ontmoetingsplek vormen voor buurtbewoners en ondernemers, maakt dat kinderen al jong in aanraking komen met hun eigen omgeving.

Het kinderdagverblijf is open van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder ons kinderdagverblijf komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Van Lawick van Pabstraat 69
  • 6814 HB Arnhem