BSO Koopsdijk

Dreamzzz Buitenschoolse opvang Koopsdijk is gevestigd op de ruime sportlocatie van de hockeyvereniging in Lochem. Midden in het bos. Sinds september 2017 is ‘De Bos Villa’ overgenomen door Dreamzzz Kinderopvang. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 20 kinderen per dag. De kinderen worden tijdens schooldagen opgehaald met de auto of de elektrische Stint. Er wordt nog een korte overdracht gedaan met de leerkracht van het kind, waarna wij vertrekken naar onze BSO locatie. In de vakanties worden de kinderen door de ouders op de locatie gebracht. De locatie ligt geheel omgeven door mooie grote sport-/speelvelden en midden in het bos. Hier kunnen de kinderen in een met zorg voorbereide omgeving plezier maken. De begeleidsters bieden de kinderen binnen verschillende thema’s, zoals techniek en wetenschap, cultuur, natuur en sport activiteiten aan. Waar inspanning, maar ook ontspanning zich afwisselen. We willen dat er voor elk kind de ruimte is, om zich ook na schooltijd, op zijn of haar manier te ontwikkelen. Of dit nou is door buiten hutten te bouwen of lekker te ravotten, of door theater, toneelstukjes en lekker samen knutselen.

De omgeving staat voor de BSO leeftijd centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Vandaar dat wij er met de kinderen op uit trekken en veel aandacht schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en hen bewust te maken van hun eigen omgeving.

De BSO is 40 weken per jaar geopend van 14.00uur tot 18.30 uur.  In de vakanties (12 weken) zijn wij geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder onze BSO komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag en donderdag 14.00-18.30 uur

Adresgegevens

  • Koopsdijk 1b
  • 7241 RE Lochem