BSO De Spil

Dreamzzz Buitenschoolse opvang De Spil is per 1 mei 2018 gevestigd op een geweldig mooie sportlocatie in Lettele. Midden in de natuur. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 20 kinderen per dag. De kinderen worden tijdens schooldagen opgehaald op de Rooms Katholieke Basisschool Sancta Maria en Basisschool de Rythmeen uit Bathmen. Er wordt een korte overdracht gedaan met de leerkracht van het kind, waarna wij vertrekken naar onze BSO locatie. In de vakanties worden de kinderen door de ouder(s)/verzorger(s) op de locatie gebracht. De locatie ligt omgeven door grote sport-/speelvelden en vlakbij het bos, waar binnenkort samen met de kinderen uit Lettele een Klimbos gecreëerd gaat worden. Hier kunnen de kinderen in een met zorg voorbereide omgeving plezier maken. De begeleid(st)ers bieden de kinderen binnen verschillende thema’s, zoals  techniek en wetenschap, cultuur, natuur en sport activiteiten aan. Waar inspanning, maar ook ontspanning zich afwisselen. We willen dat er voor elk kind de ruimte is, om zich ook na schooltijd, op zijn of haar manier te ontwikkelen. Of dit nou is door buiten hutten te bouwen of lekker te ravotten, of door theater, toneelstukjes en lekker samen knutselen.

De omgeving staat voor de BSO leeftijd centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Vandaar dat wij er met de kinderen op uit trekken en veel aandacht schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en hen bewust maken van hun eigen omgeving.

De BSO is 40 weken per jaar geopend van einde schooltijd tot 18.00 uur.  In de vakanties (12 weken) zijn wij geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder onze BSO komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag 14.30-18.00 uur

Adresgegevens

  • Sportweg 1
  • 7434 RZ Lettele