BSO De Klimboom

Dreamzzz Buitenschoolse opvang De Klimboom is gevestigd aan Het Wiemelink 40 naast de dagopvang van Sensire. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Waarin uw kind met passie en kennis wordt begeleid.

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 6 kinderen per dag. (Wij kunnen uitbreiden mocht dit nodig zijn) De kinderen worden tijdens schooldagen lopend opgehaald vanaf de school. Er wordt nog een korte overdracht gedaan met de leerkracht van het kind, waarna wij vertrekken naar onze BSO locatie. In de vakanties worden de kinderen door de ouders op de locatie gebracht. De locatie ligt centraal, we hebben onze kinderdagverblijf tuin en een groot plein tot onze beschikking en met een paar minuten zitten we midden in de vrije natuur. Hier kunnen de kinderen in een met zorg voorbereide omgeving plezier maken. De begeleidsters bieden de kinderen binnen verschillende thema’s, zoals techniek en wetenschap, cultuur, natuur en sport activiteiten aan. Waar inspanning, maar ook ontspanning zich afwisselen. We willen dat er voor elk kind de ruimte is, om zich ook na schooltijd, op zijn of haar manier te ontwikkelen. Of dit nou is door buiten hutten te bouwen of lekker te ravotten, of door theater, toneelstukjes en lekker samen knutselen.

De omgeving staat voor de BSO leeftijd centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Vandaar dat wij er met de kinderen op uit trekken en veel aandacht schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en hen bewust proberen te maken van hun eigen omgeving.

De BSO is 40 weken per jaar geopend van einde schooltijd tot 18.30 uur.  In de vakanties (12 weken) zijn wij geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur. Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding. Wij vinden het belangrijk dat u als ouder onze BSO komt ervaren en onze visie komt voelen en delen.

Bekijk hier de tarieven van Dreamzzz Kinderopvang

Vestigingsinformatie

Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag 7.00-18.30

Adresgegevens

  • Het Wiemelink 40
  • 7251 CZ Vorden