Peutergroep is er voor alle peuters vanaf twee jaar. Het peuterspelen is niet alleen leuk voor uw kind, maar gedurende de (verlengde)ochtend leert het kind samen spelen en rekening houden met andere kinderen. Kinderen leren de taal beter begrijpen en spreken. Bij Dreamzzz vinden wij het belangrijk dat een kind zich bewust wordt van zichzelf en zijn plekje leert kennen binnen een groep. Hierdoor zal de overgang naar de basisschool makkelijker verlopen en de doorgaande leerlijn voortgezet worden. Dit komt de ontwikkeling van uw kind ten goede. 

Dreamzzz Peutergroep is 40 of 52 weken, gedurende werkdagen geopend. Er zijn verschillende dagdelen mogelijk (tijden kunnen afwijken per locatie) waarop u uw kind kunt brengen: 
8.30 uur tot 12.00 uur. 
12.00 uur tot 15.30 uur. 
8.30 uur tot 14.30 uur. 

In de voorbereide omgeving kunnen de kinderen zelfstandig activiteiten ondernemen. Onze begeleidsters begeleiden uw kind hierbij. Zij bieden uitdaging en stimuleren de ontwikkeling in een voorbereide omgeving. Wij zien het als onze taak om het jonge kind te ondersteunen, de ontwikkeling waar te nemen en onopvallend er op toe te zien dat he kind zich kan blijven ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo. Op deze manier worden zij langzaam aan voorbereid op de basisschool. 

Algemene informatie

Wij bieden dagelijks een prettige, huiselijke speel/leeromgeving voor uw kind. Waarin uw kind met liefde en passie wordt begeleid. Een passende kinderopvang voor uw kind uitzoeken doet u op gevoel. Nog niet wetende of het bij u en uw kind zal passen.

 

Wij vinden het belangrijk aan te sluiten bij de behoeften van u en uw kleintje. Door samen het gesprek aan te gaan kunnen we wederzijdse verwachtingen naar elkaar uitspreken. Op deze manier vormt de opvang een doorgaande lijn met thuis en vergroot u de leefwereld van uw kind.

Opvangvormen die Dreamzzz aanbiedt zijn Kinderdagverblijf, Peuteropvang en Buitenschoolse Opvang.