“Leer mij het zelf te doen.”

Een zin die de visie van Dreamzzz Kinderopvang en de Montessori visie perfect beschrijft. Een zin die ook de houding van onze begeleidsters perfect beschrijft.

Een begeleidster bij Dreamzzz heeft een terughoudende, afwachtende en observerende houding. De begeleidster kijkt naar de behoeften van het kind, zij begeleidt het kind op weg naar zelfstandigheid.

Onze begeleiders van Dreamzzz Kinderopvang zijn in het bezit van een pedagogisch bevoegdheid. Doordat zij ook worden opgeleid als montessori-leidster zijn ze hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessorimethode. Ze kijken vanuit een holistische wijze naar het kind. Dit vraagt om op een andere manier naar het kind te kijken. Niet vanuit hen zelf, of de dag structuur, maar naar de ontwikkeling, de behoeften en mogelijkheden van het kind. De begeleidsters benaderen de kinderen met respect en op een liefdevolle manier. Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid.

Vandaag
Genieten wij
Zelfbewust
Halen wij even adem
Communiceren wij
Zorgen wij voor de omgeving, collega’s en het kind

Ons Dreamzzz Team

Alina

Ans

Ayla

Barbara

Chantal

Cobie

Daphne

Desiree

Dewy

Erica

Eva

Evelien

Gabriela

Ilse

Ines

Jasmin

Karine

Karlijn

Kelly

Kim

Kirsten

Lisette

Lotte

Majid

Marisha

Marjolijn

Marly

Maureen

Miranda

Mohamud

Naomi

Noor

Priscilla

Rianne

Romee

Sanne

Saulat

Selma

Sherely

Simone

Stephanie

Sura

Sylvia

Thaira

Thirsa

Tineke

Trudy

Veerle

Vera

Wendy

Yvet

Zehra