Peuteropvang Sancta Maria

Binnen onze opvang hebben wij een peutergroep voor kinderen vanaf 2 jaar. De peutergroep is in de school Sancta Maria gevestigd. De ruimte is ingericht voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar waar zij in een voorbereide omgeving uitgedaagd en gestimuleerd worden. Wij bieden maadag, dinsdag, woensdag en donderdag  peuterspelen 52 weken per jaar aan. Onze peutergroep is open van 8.30 uur tot 18.00 uur.  

Als uw kind bij ons komt peuterspelen, wordt het voorbereid op de volgende stap: de basisschool. Onze begeleidsters bieden de kinderen uitdaging en stimuleren de ontwikkeling. Door aandacht te schenken aan de structuur van de dag, het aanbieden groepsactiviteiten worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de basisschool. Voor de doorgaande lijn hebben een nauwe samenwerking met de basisschool Sancta Maria.

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid.

In de peuterleeftijd ontwikkelt uw kind de motoriek van hand en voet, zijn zintuigen, is gevoelig voor orde, hij neemt kleine dingen waar en ontwikkelt in hoog tempo zijn taal. De omgeving binnen Dreamzzz is ingericht op het vergroten van de zelfstandigheid van uw kind. Uw kind kan zelf het materiaal uit de kast pakken om mee te spelen of werken. Herhaling en oefening is in deze leeftijdsfase erg belangrijk. De nadruk ligt bij de peuters op het ontwikkelen van spel, het ontplooien van sociale, cognitieve en taalvaardigheden. Dit ziet u aan de werkjes die worden aangeboden, expressiematerialen (knip en plak werkjes), sorteerwerkjes, constructiematerialen, (montessori) ontwikkelingsmaterialen, een huishoek en een leeshoek. Daarnaast kunnen de kinderen ook oefenen met de handelingen uit het dagelijks leven, zoals ramen zemen, inschenken van drinken en vegen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding.

Bij Dreamzzz Kinderopvang heeft u bij afname van het peuterspelen recht op Kinderopvangtoeslag of kunt een gemeente plek aanvragen indien u dit wenst. U krijgt dan een gedeelte van de opvang vergoed.

Ons Dreamzzz Team

Wendy

Alina

Yvet

Marly

Het laatste nieuws over Peuteropvang Sancta Maria

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Bathmenseweg 39

7434 PX Lettele

Contactinformatie

085-7600379

lettele@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30-18.00
Dinsdag 8.30-18.00
Woensdag 8.30-18.00
Donderdag 8.30-18.00
Vrijdag 8.30-18.00

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 194119476

Bekijk hier ons Inspectierapport

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.