Peuteropvang De Bakermat  

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website!

Wij vertellen u graag wie wij zijn en nemen u met plezier mee in onze Montessori werkwijze en visie. Dreamzzz montessori kinderopvang de Bakermat is gevestigd in Wijkcentrum de Bakermat in de burgemeesterswijk in Arnhem. In deze locatie vindt u een peutergroep en een buitenschoolse opvang. Wij bieden hier dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. De peutergroep  is geopend van 7.00 uur – 18.30 uur.

De Bakermat is een laagdrempelig wijkcentrum dat ruimte biedt voor  initiatieven van de wijkbewoners. Wij als Dreamzzz kinderopvang willen jong en oud graag samen brengen door maandelijks activiteiten te organiseren zoals samen koken, spelletjes spelen, creatieve activiteiten zoals bijvoorbeeld herfst en kerststukjes maken.

Wij als Dreamzzz kinderopvang geloven dat kinderen de toekomst hebben. Zij dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Binnen Dreamzzz Montessori Peuteropvang raken de kinderen kleins af aan vertrouwd met het gedachtegoed van Maria Montessori. Zelfstandigheid en vertrouwen zijn belangrijke waarden om te kunnen groeien, al jong wordt hier de basis voor gelegd.

Als uw kind bij ons op de peutergroep komt, wordt het voorbereid op de volgende stap: de basisschool. Onze begeleidsters bieden de kinderen uitdaging en stimuleren de ontwikkeling. Door aandacht te schenken aan de structuur van de dag, het aanbieden groepsactiviteiten worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de basisschool.

In de peuterleeftijd ontwikkelt uw kind de motoriek van hand en voet, zijn zintuigen, is gevoelig voor orde, hij neemt kleine dingen waar en ontwikkelt in hoog tempo zijn taal. De omgeving binnen Dreamzzz is ingericht op het vergroten van de zelfstandigheid van uw kind. Uw kind kan zelf het materiaal uit de kast pakken om mee te spelen of werken. Herhaling en oefening is in deze leeftijdsfase erg belangrijk. De nadruk ligt bij de peuters op het ontwikkelen van spel, het ontplooien van sociale, cognitieve en taalvaardigheden. Dit ziet u aan de werkjes die worden aangeboden, expressiematerialen (knip en plak werkjes), sorteerwerkjes, constructiematerialen, montessori- ontwikkelingsmaterialen, een huishoek en een leeshoek. Daarnaast kunnen de kinderen ook oefenen met de handelingen uit het dagelijks leven, zoals ramen zemen, inschenken van drinken en vegen.

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters. Het aantal begeleidsters is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is.

Bent u nieuwsgierig geworden?  Dan nodigen wij u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Marjolein

Noor

Karine

Tineke

Het laatste nieuws over Peuteropvang De Bakermat  

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

G.A. van Nispenstraat 139

6814 JA Arnhem

Contactinformatie

085-7600379

06-58071424

arnhem@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 274843390

Bekijk hier ons Inspectierapport

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.