Kinderdagverblijf Veenendaal aan de Basis

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Wij vertellen u graag wie wij zijn en nemen u met plezier mee in onze Montessori werkwijze en visie. Dreamzzz Montessori kinderopvang, die samen met Montessorischool Aan de Basis het Montessori Kind Centrum Aan de Basis vormt, bieden een veilige en inspirerende leeromgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit zie je terug in zowel onze kinderopvang als op de basisschool.  Dreamzzz Montessori kinderopvang en Montessorischool Aan de Basis werken samen aan een doorgaande leer- en ontwikkellijn, die gebaseerd is op de uitgangspunten van Maria Montessori. Montessori Kind Centrum Aan de basis is de plek waar kinderen centraal staan. Wij bieden dagelijks, 52 weken per jaar, een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving aan. Het kinderdagverblijf is geopend van 7.00 uur – 18.30 uur.

Binnen de visie van Maria Montessori willen wij als  kinderopvang,  samen met u, een omgeving creeren voor uw kind, waarin wij streven een verlengstuk te zijn van de opvoeding thuis. Wij zijn er voor kinderen vanaf 3 maanden tot 2 jaar.

Wij als Dreamzzz kinderopvang geloven dat kinderen de toekomst hebben. Zij dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Bij ons krijgt uw kind de ruimte en de vrijheid om op ontdekking te gaan ontdekken en zich te ontwikkelen tot een zelfstandig autonoom mens. De begeleidsters begeleiden uw kind vanuit kennis en passie voor het jonge kind.  Dit doen wij door te werken vanuit een holistische kijk op ontwikkeling, wij zien kinderen met alle systemen om hen heen. Hierbij hebben wij ons laten inspireren door diverse pedagogische stromingen, zoals Maria Montessori en Emmi Pikler. Wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind.

Bij ons op de groep ziet u dat de begeleidsters zijn zich bewust van de handelingen die zij doen. Ze vertellen aan de kinderen wat zij doen en volgen hierbij het tempo van het kind. Op deze manier leren kinderen te anticiperen op deze handelingen. Zo leren zij uiteindelijk samenwerken in zijn eigen zorg. Dit vergroot zijn gevoel van autonomie en zelfvertrouwen. Daarnaast richten wij de ruimte met aandacht en precisie in, afgestemd op de ontwikkeling van ieder kind, zodat wij gericht werkjes en activiteiten aan kunnen bieden. 

Om de bewegingsvrijheid van jonge kinderen te kunnen bevorderen maken we geen gebruik van boxen, maar ligt er een matras op de grond. Wij vinden het belangrijk dat kinderen naar eigen behoefte kunnen liggen, rollen, optrekken, tijgeren en kruipen zodat het zich bewust wordt van zijn omgeving en zijn eigen kunnen.

Bij de kinderen in de dreumes-leeftijd ligt het accent voornamelijk op het ontdekken van de wereld en het ontdekken van de groep. Zo staat er in de ene hoek bijvoorbeeld een mand met ballen, ergens anders een doos met bakjes en elders lege schaaltjes, een afwasbak of mandjes. In deze leeftijdsfase leert uw kind selecteren, onderscheiden en vergelijken. De begeleidster kan hier op inspringen door geschikt materiaal aan te bieden.

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters. Het aantal begeleidsters is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij  u graag een keer uit voor een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Marisha

Eline

Sanne

Saulat

Romee

Sura

Eva

Het laatste nieuws over Kinderdagverblijf Veenendaal aan de Basis

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Duivenwal-West 300

3905 AV Veenendaal

Contactinformatie

085-7600379

06-58070632

veenendaal@dreamzzzkinderopvang.nl

Contactpersoon

Eva

06-58071173

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 185766456

Bekijk hier ons Inspectierapport

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.