Dreamzzz BSO Rhenen

Wie zijn wij

Onder het dak van Montessori Basisschool Rhenen vindt u Dreamzzz Montessori Kinderopvang, waarmee wij in hechte samenwerking een doorgaande leer- en ontwikkellijn neerzetten die gebaseerd is op de uitgangspunten van Maria Montessori. Dreamzzz Montessori Kinderopvang is de plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar centraal staan.

Dreamzzz Montessori Kinderopvang vangt binnen het IKC in 2 groepen kinderen op; een verticale groep van 0 tot 4 jaar en een BSO groep van 4 tot 13 jaar. Wij bieden kinderen een veilige en inspirerende leeromgeving aan, waarin zij kunnen groeien, ontdekken en ontwikkelen.

De BSO biedt 52 weken per jaar een veilige en vertrouwde omgeving. Voor en na schooltijd en tijdens vakanties kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht.

Visie en kwaliteit

Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien, met alle systemen om hen heen. Wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Hierbij volgen wij de visie van Maria Montessori.

Kinderen en jongeren hebben de toekomst, en dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Samen met de begeleid(st)ers en u als ouder(s)/verzorger(s) geven wij ze een uitrusting mee voor de toekomst. Als kinderen zich bewust zijn van zichzelf, ontwikkelen ze zelfvertrouwen op weg naar zelfstandigheid, om zo hun dromen waar te kunnen maken.

Op de BSO

Voor en na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen. Wij zijn ons ervan bewust dat ieder kind op een andere manier ‘ontprikkelt’ na school. Wij willen ieder kind de kans bieden om even op adem te komen, ieder op zijn eigen manier.

Vandaar dat wij uw kind de mogelijkheid bieden om zelf keuzes te kunnen en mogen maken. Het woord “keuze” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. De begeleidsters zorgen voor een voorbereide (speel) omgeving waarin dit mogelijk is. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen, het koken van een maaltijd of het doen van proefjes. Er is altijd wel iets te beleven!

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori visie. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, werken vanuit hun hart en hebben oog en aandacht voor ieder individu. Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Naomi

Eva

Romee

Het laatste nieuws over Dreamzzz BSO Rhenen

Onze website heeft een update gehad!

Zo hebben we nieuwe locatie informatie toegevoegd en kun je bij de locatie foto’s ook direct binnenkijken bij onze vestigingen. Voor het beste beeld plan je een rondleiding bij de vestiging naar jouw keuze. Dit kan nu ook direct via onze contactbutton. Inschrijven, e-mailen of ons bellen kan ook via deze knop. We hebben ons menu uitgebreid waardoor je snel onze tarieven kunt inzien, contact met ons op kunt nemen, of een rondleiding kunt plannen. Selecteer eenvoudig in het formulier met welke vestiging je contact wil opnemen en jouw informatie wordt direct naar de juiste vestiging gestuurd. Wij zijn doorlopend…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Lijsterberg 113

3911 DJ Rhenen

Contactinformatie

085-7600379

06-58071542

rhenen@dreamzzzkinderopvang.nl

Contactpersoon

Eva

06-58071173

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.