BSO Veenendaal aan de Basis

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Wij vertellen u graag wie wij zijn en nemen u met plezier mee in onze Montessori werkwijze en visie. Dreamzzz Montessori kinderopvang, die samen met Montessorischool Aan de Basis het Montessori Kind Centrum Aan de Basis vormt, bieden een veilige en inspirerende leeromgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit zie je terug in zowel onze kinderopvang als op de basisschool.  Onze Dreamzzz Montessori BSO en Montessorischool Aan de Basis werken samen aan een doorgaande leer- en ontwikkellijn, die gebaseerd is op de uitgangspunten van Maria Montessori. Montessori Kind Centrum Aan de basis is de plek waar kinderen centraal staan.

De BSO bied 52 weken per jaar, een veilige en vertrouwde en uitdagende omgeving. Na schooltijd en in vakanties kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht.

Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien met alle systemen om hen heen, wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Wij hebben ons laten inspireren door de pedagogische stroming van Maria Montessori.

De kinderen lopen na schooltijd zelf vanuit de klas naar de BSO. Er is de mogelijkheid voor een korte overdracht met de leerkracht van uw kind. Na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen, wij zijn ons van bewust dat ieder kind op een andere manier wil ‘ontprikkelen’ na schooltijd. Uw kind mag tussen 1500-1600 zelf het moment kiezen voor een verantwoord tussendoortje. Hierna bieden de begeleidsters een activiteit aan waar de kinderen aan mee mogen doen. Het woord “mogen” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.  De begeleidsters zorgen voor een voorbereide speelomgeving waarin dit mogelijk is. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen of koken of het doen van proefjes. Er is altijd wel iets te beleven!

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid. Doordat wij kleinschalig zijn hebben we vertrouwde vaste begeleidsters. Het aantal begeleidsters is afgestemd op het aantal kinderen dat er die dag is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Sylvia

Eva

Eline

Het laatste nieuws over BSO Veenendaal aan de Basis

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Duivenwal-West 300

3905 AV Veenendaal

Contactinformatie

085-7600379

06-58070632

veenendaal@dreamzzzkinderopvang.nl

Contactpersoon

Eva

06-58071173

Openingstijden

Maandag 7.00–18.30
Dinsdag 7.00–18.30
Woensdag 7.00–18.30
Donderdag 7.00–18.30
Vrijdag 7.00–18.30

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 235153357

Bekijk hier ons Inspectierapport

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.