BSO Ridderhof

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Wij vertellen u graag wie wij zijn en nemen u met plezier mee in onze Montessori werkwijze en visie. Dreamzzz Buitenschoolse opvang Ridderhof is gevestigd in een lokaal van de Edense Montessorischool, aan de Ridderhof 9 in Ede. Onze BSO is omgeven door een gaaf, natuurlijk schoolplein om lekker buiten te spelen. Bij ons kunnen kinderen van 4 tot 13  jaar terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 36 kinderen per dag, verdeeld over 2 groepen. De  BSO is 40 weken per jaar geopend van 12:15 of 14.30 uur tot 18.30 uur. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur. Onze VSO is 40 weken per jaar geopend van 7.00 tot 8.30 uur. Er is mogelijkheid tot het nuttigen van een ontbijt tot 08:00 uur.

Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling, de omgeving staat hierin voor dat kind centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Vandaar dat wij er met de kinderen op uit trekken en veel aandacht schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en hen bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Hierbij hebben wij ons laten inspireren door diverse pedagogische stroming, van Maria Montessori.

De kinderen komen vanuit hun groep zelfstandig naar de BSO toe. Na een korte overdracht met de leerkracht begint de dag. In de vakanties worden de kinderen door de ouders op de locatie gebracht.

Na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen, waar wij graag op aansluiten. Na een gezamenlijk moment van eten en drinken bieden de begeleidster(s) een activiteit aan waaraan de kinderen mee mogen doen. Het woord “mogen” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.  De begeleidster(s) zorgen voor een voorbereide speelomgeving waarin dit mogelijk is. We willen dat er voor elk kind de ruimte is om zich, ook na schooltijd, op zijn of haar manier te ontwikkelen. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen of koken, het doen van proefjes, het spelen op het fijne schoolplein of in lekker ravotten in de gymzaal als het wat slechtet weer is. Er is altijd wel iets te beleven!

Bent u nieuwsgierig? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek en/of rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Trudy

Kelly

Dewy

Stefanie

Het laatste nieuws over BSO Ridderhof

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Ridderhof 9

6715 EL Ede

Contactinformatie

085-7600379

06-58070714

ede@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 116028129

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.