BSO Rhenen

Wie zijn wij 
Onder het dak van Montessoribasisschool Rhenen vindt u Dreamzzz Montessori Kinderopvang. In hechte samenwerking met Montessorischool Rhenen zetten wij een doorgaande leer- en ontwikkellijn neer, die gebaseerd is op de uitgangspunten van Maria Montessori. Dreamzzz Montessori Kinderopvang is dé plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar centraal staan.  Dreamzzz Montessori Kinderopvang vangt binnen het IKC in 2 groepen kinderen op; een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een BSO groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij bieden kinderen een veilige en inspirerende leeromgeving aan, waarin zij kunnen groeien, ontdekken en ontwikkelen. 

De BSO biedt 52 weken per jaar een veilige en vertrouwde omgeving. Voor en na schooltijd en tijdens vakanties kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht. 

Visie en kwaliteit 
Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien, met alle systemen om hen heen. Wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Hierbij volgen wij de visie van Maria Montessori.  Kinderen en jongeren hebben de toekomst en dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Samen met de begeleid(st)ers en u als ouder(s)/verzorger(s) geven wij ze een uitrusting mee voor de toekomst. Als kinderen zich bewust zijn van zichzelf, ontwikkelen ze zelfvertrouwen en kunnen ze op weg naar zelfstandigheid, om zo hun dromen waar te kunnen maken. 

Op de BSO 
Voor en na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen. Wij zijn ons ervan bewust dat ieder kind op een andere manier ‘ontprikkelt’ na school. Wij willen ieder kind de kans bieden om even op adem te komen, ieder op zijn eigen manier. Vandaar dat wij uw kind de mogelijkheid bieden om zelf keuzes te kunnen en mogen maken. Het woord “keuze” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. De begeleidsters zorgen voor een voorbereide (speel) omgeving waarin dit mogelijk is. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen, het koken van een maaltijd of het doen van proefjes. Er is altijd wel iets te beleven! 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding. 

Ons Dreamzzz Team

Eva

Het laatste nieuws over BSO Rhenen

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Lijsterberg 113

3911 DJ Rhenen

Contactinformatie

085-7600379

rhenen@dreamzzzkinderopvang.nl

Contactpersoon

Eva

06-58071173

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.