BSO De Spil

Dreamzzz Buitenschoolse opvang de Spil is gevestigd in Kulturhus de Spil aan de rand van Lettele. Een omgeving met veel buitentruimte waar kinderen in het bos of op de sportvelden na schooltijd plezier kunnen maken en op ontdekking kunnen gaan bij het bos, sportvelden en met veel buitenruimte en natuur om te spelen, te ontdekken en plezier te maken. Onze BSO biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar en is in schoolweken (40 weken per jaar) geopend op maandag, dinsdag en donderdag van einde schooltijd  tot 18.00 uur. Ook kan uw kind tijdens vakanties en studiedagen bij ons terecht.  In de vakanties (12 weken) zijn wij geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Onze BSO biedt ruimte aan maximaal 20 kinderen per dag.

Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien met alle systemen om hen heen, wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Wij hebben ons laten inspireren door de pedagogische stroming van Maria Montessori.

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid.

Na schooltijd wachten onze begeleidsters de kinderen op bij Basisschool Sancta Maria. Er is dan de mogelijkheid voor een korte overdracht met de leerkracht van uw kind. Daarna wandelen we gezamenlijk naar de BSO. Na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen, wij zijn ons van bewust dat ieder kind op een andere manier wil ‘ontprikkelen’ na schooltijd.
Uw kind mag tussen 1500-1600 zelf het moment kiezen voor een verantwoord tussendoortje. Hierna bieden de begeleidsters een activiteit aan waar de kinderen aan mee mogen doen. Het woord “mogen” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.  De begeleidsters zorgen voor een voorbereide speelomgeving waarin dit mogelijk is. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen of koken, het doen van proefjes of het spelen op de sportvelden. Er is altijd wel iets te beleven!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Yvet

Marly

Het laatste nieuws over BSO De Spil

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Sportweg 1

7434 RZ Lettele

Contactinformatie

085-7600379

06-83482187

despil@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 14.30-18.00
Dinsdag 14.30-18.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.30-18.00
Vrijdag Gesloten

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 835927623

 

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.