BSO De Klimboom

Wie zijn wij
Dreamzzz Kinderopvang De Klimboom is gevestigd aan het Wiemelink 40, onder hetzelfde dak als dagbesteding Sensire. Jong en oud komen hier samen. Om met elkaar in verbinding te blijven, komen we geregeld in de gezamenlijke hal samen, maken de ouderen mooie gebreide kleedjes voor ons en komen de kinderen graag even een praatje maken met de ouderen. Bij De Klimboom komen kinderen van 0 tot 13 jaar samen in een groep; een fijne familiesfeer wordt er hierdoor gecreëerd. De oudere kinderen helpen graag de jongste kinderen op weg en de jongere kinderen kijken op tegen de oudere kinderen. Een mooi samenspel ontstaat hierdoor.

BSO De Klimboom is 52 weken per jaar geopend. Voor en na schooltijd en in de vakanties zijn kinderen van 4 tot 13 jaar welkom om in een voorbereide en uitdagend omgeving te ontspannen en te ontwikkelen.

Visie en kwaliteit
Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien met alle systemen om hen heen, wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Wij hebben ons laten inspireren door de pedagogische stroming van Maria Montessori.
Kinderen hebben de toekomst en dragen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Samen met de begeleid(st)ers en ouder(s)/verzorger(s) geven wij ze een uitrusting mee voor de toekomst. Als kinderen zich bewust zijn van zichzelf, ontwikkelen zij zelfvertrouwen, waarmee zij op weg kunnen gaan naar zelfstandigheid, om zo hun dromen waar te maken.

Op de BSO
De tijd voor en na school is de vrije tijd van de kinderen. Wij zijn ons ervan bewust dat ieder kind op een andere manier ‘ontprikkelt’. Daarom bieden wij de kinderen de mogelijkheid om zelf keuzes te kunnen en mogen maken. Het woord ‘keuze’ gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Zij krijgen de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. De begeleid(st)ers zorgen voor een voorbereide (speel) omgeving waarin dit mogelijk is. Zo worden afwisselende activiteiten aangeboden, zoals sport en spel, kookactiviteiten, het doen van proefjes en creatieve activiteiten. Ook uitstapjes behoren tot de mogelijkheid. Er is altijd wel wat te beleven!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Thaira

Ellen

Evelien

Maureen

Stephanie

Het laatste nieuws over BSO De Klimboom

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Wiemelink 40

7251 CZ Vorden

Contactinformatie

085-7600379

06-580705656

vorden@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.00-18.30
Dinsdag 7.00-18.30
Woensdag 7.00-18.30
Donderdag 7.00-18.30
Vrijdag 7.00-18.30

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 137150659

Bekijk hier ons Inspectierapport

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.