BSO De Keien

Dreamzzz Buitenschoolse opvang De Keien is gevestigd in Dorpshuis de Zonnekamp in Geesteren. Dit gebouw is te vinden naast Basisschool De Keikamp. Naast het gebouw is een schoolplein om lekker buiten te spelen en ook is er een gymzaal om bij slecht weer even in te ravotten. Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht. De BSO biedt ruimte aan maximaal 10 kinderen per dag. Onze BSO is in schoolweken (40 weken per jaar) alle dagen geopend, op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. De woensdag en vrijdag zijn we open van 12.00 tot 18.00 uur. In de vakanties (12 weken) kunnen wij ook alle dagen open van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00uur. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen dat op dat moment gebruik maakt van de BSO.

Kinderen in de BSO-leeftijd zijn volop in ontwikkeling. De omgeving van uw kind staat hierin centraal en heeft een grote invloed op de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan sociale interactie, culturele aspecten en het bewust maken van hun eigen omgeving. Onze visie op het kind en menszijn is gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat wij kinderen zien met alle systemen om hen heen, wij hebben we oog voor de gehele ontwikkeling van uw kind. Wij hebben ons laten inspireren door de pedagogische stroming van Maria Montessori.

Onze begeleidsters op de groep zijn hooggekwalificeerd. Zij hebben inzicht in de ontwikkeling van het kind en hebben kennis van de Montessori methode. De begeleidsters hebben plezier in het werken met kinderen, hebben oog en aandacht voor ieder individue.  Zij laten de kinderen ervaren dat spelen en leren leuk is.  Dit geeft kinderen de ruimte zich bewust te worden van zichzelf, om zo zelfvertrouwen te ontwikkelen en op weg te gaan naar zelfstandigheid.

Na schooltijd wachten onze begeleidster de kinderen op bij de basisschool, waar er ruimte is voor een korte overdracht met de leerkracht van uw kind. Daarna lopen zij gezamenlijk naar de BSO. Na schooltijd is het de vrije tijd van de kinderen, wij zijn ons van bewust dat ieder kind op een andere manier wil ‘ontprikkelen’ na schooltijd. Uw kind mag tussen 1500-1600 zelf het moment kiezen voor een verantwoord tussendoortje. Hierna bieden de begeleidsters een activiteit aan waar de kinderen aan mee mogen doen. Het woord “mogen” gebruiken wij hier bewust. Kinderen in deze leeftijd hebben behoefte aan enige mate van zelfstandigheid. Ze krijgen van ons de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen doen, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.  De begeleidsters zorgen voor een voorbereide speelomgeving waarin dit mogelijk is. De activiteiten die aangeboden worden zijn afwisselend van aard. U kunt hierbij denken aan sport en spel activiteiten, creatieve activiteiten als knutselen of koken, of het doen van proefjes. Er is altijd wel iets te beleven!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Dan nodigen wij u graag en keer uit voor een gesprek of een rondleiding.

Ons Dreamzzz Team

Ilse

Ria

Selma

Sophie

Het laatste nieuws over BSO De Keien

Nieuwe website voor Dreamzzz

Daar is hij dan, onze nieuwe site! En we zijn er trots op! Samen met het mediabedrijf LUTIM zijn we opzoek gegaan hoe we ons concept en werkwijze zichtbaar konden maken, om jullie zo een inkijkje te geven in onze dag met de kinderen. Door hun persoonlijke kijk op het werken met kinderen en de fantastische foto’s van fotograaf Eefje Emmaneel van Liefs in Beeld, hebben we een mooi en unieke website gecreëerd. Voor ‘nieuwe’ ouders geeft de site een mooi inzicht in wie Dreamzzz is. Zij kunnen informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende locaties. Ook proeven zij…

Tarieven

Naar tarief

Vestigingsinformatie

Adresgegevens

Zonnekamp 11

7274 AX Geesteren

Contactinformatie

085-7600379

06-58957013

dekeien@dreamzzzkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag Einde schooltijd-18.00
Dinsdag Einde schooltijd-18.00
Woensdag Einde schooltijd-18.00
Donderdag Einde schooltijd-18.00
Vrijdag Einde schooltijd-18.00

Socials

Extra informatie

Registratienummer Landelijk Register 190488128

Dreamzzz Kinderopvang kenmerkt zich door de holistische werkwijze en ons professionele en intieme karakter.
Wilt u graag een kennismaking plannen, of direct aanmelden kan natuurlijk ook.